IMV en residentiële zorg

Antverpia | Diensten | IMV en residentiële zorg

Antverpia, de gespecialiseerde apotheek voor residentiële zorg

De voorbije decennia heeft Apotheek Antverpia zich sterk gespecialiseerd in farmaceutische zorg voor bewoners van gemeenschappen. Een ervaren team verzorgt een uitgebreid pakket aan diensten voor bewoners van woonzorgcentra, assistentiewoningen en huizen voor mensen met een beperking.

Trendsetter en pionier

Al sinds 2005 passen we als pionier in België Individuele Medicatie Voorbereiding (IMV) toe, waarbij we geneesmiddelen herverpakken per patiënt en per innametijdstip. Ondertussen is ons takenpakket sterk uitgebreid en als trendsetter in de zorgsector bieden we ook de nodige tools aan het bestuur van de centra, de leidinggevenden en behandelende artsen om samen een medicatiebeleid uit te werken.

Jullie zorg, onze missie

Onder dat motto werken we zowel klant- als bewonersgericht met als doel de therapie van de patiënt te verbeteren en het werk van het zorgteam te verlichten. Zo kan extra aandacht gaan naar medicatiebewaking, ondersteuning in het klaarzetproces, farmaceutische zorg of benchmarking en cijfermateriaal rond het geneesmiddelenverbruik. Apotheek Antverpia zet sterk in op kwaliteit en continuïteit, waarbij digitalisering en automatisering deel uitmaken van onze realisaties.

Enthousiaste medewerkers

Zowel de enthousiaste medewerkers als de gedreven leidinggevenden zetten zich elke dag opnieuw met veel passie in om de beloofde kwaliteit te leveren. Zij zijn ongetwijfeld onze sterkste troef!

Contact

Ben je op zoek naar een hoogkwalitatieve en gespecialiseerde apotheek voor jullie bewoners, gasten of klanten of wil je meer informatie over de diensten die we aanbieden? Neem dan zeker contact op met onze apotheek via imv@antverpia.be of met Apr. Geert Van Genechten op het nummer 0475/36 87 23.

Beschikbaar in deze Apotheken

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, tips en events.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
jobs
events
pharmacies
press
gamma
pharmacies
Filter by Categories
Blog
Mentale gezondheid
Recepten
Yoga