Caudalie

Antverpia | Gamma | Caudalie

“Schoonheid uit de wijnstok. Doeltreffend en zuiver. Natuurlijk en duurzaam.”

Caudalie is het merk van een Frans familiebedrijf, ontstaan in 1993 in het hart van de wijngaarden van Bordeaux. De oprichters Mathilde en Bertrand Thomas maakten kennis met professor Vercauteren, specialist op het gebied van polyfenolen. Deze wereldwijd gerenommeerde professor onthulde aan hen de buitengewoon krachtige invloed van druiven en wijnstokken op de huid. Twee jaar later vroegen ze een patent aan en begon de geschiedenis van Caudalie.

Al meer dan 20 jaar ondertussen creëert Caudalie schoonheidsproducten op basis van de heilzame stoffen uit druiven. Het merk vernieuwt zich constant door het beste uit de natuur met wetenschappelijk onderzoek te combineren. Dankzij de ontwikkeling van nieuwe patenten worden de vele producten regelmatig geperfectioneerd.

De producten van Caudalie worden op een ethische manier gemaakt: de cosmetica bevat geen producten van dierlijke oorsprong en wordt ook niet getest op dieren. Daarnaast bevatten ze geen parabenen, artificiële kleurstoffen of minerale oliën.

Wil je nog wat meer info over het merk of wil je persoonlijk advies op maat? Kom langs in een van onze apotheken en krijg alle nodige tips & routines voor een aangepaste Caudalie schoonheidsroutine.

Beschikbaar in deze Apotheken

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, tips en events.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
jobs
events
pharmacies
press
gamma
pharmacies
Filter by Categories
Blog
Mentale gezondheid
Recepten
Yoga