RainPharma

Antverpia | Gamma | RainPharma

RainPharma is made in Belgium en werd opgericht in 2006. Haar filosofie bestaat erin om eerlijke, no-nonsense producten op de markt te brengen voor een stralende huid, een gezond gewicht en een sterk lichaam.

Door de hoge eisen die het bedrijf stelde aan zijn producten duurde het nog wel tot 2010 voor de eerste producten van de band rolden. Naast hoogkwalitatieve orthomoleculaire voedingssupplementen produceert het bedrijf ook verschillende huidverzorgingsproducten voor het gelaat en een uitgebreide lijn natuurlijke verwenproducten voor het lichaam.

Daarnaast ontwikkelde RainPharma ook zijn eigen proteïnedieet, “het RainPharma Dieet”, dat bestaat uit een combinatie van de bekende RainShakes en een aantal voedingssupplementen om je streefgewicht te behalen en te behouden.

Het RainPharma-team zit niet stil en blijft dan ook haar gamma verder uitbreiden!

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheid om je te laten begeleiden door een professionele voedingscoach? Als je de RainPharma Balance Box koopt in een van onze apotheken, dan kun je het RainPharma Dieet volgen met een van onze professionele voedingscoaches die je gedurende het volledige traject begeleiden.

Beschikbaar in deze Apotheken

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, tips en events.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
jobs
events
pharmacies
press
gamma
pharmacies
Filter by Categories
Blog
Mentale gezondheid
Recepten
Yoga