SkinCeuticals

Antverpia | Gamma | SkinCeuticals

De nr. 1 in medisch-esthetische gelaatsverzorging wereldwijd. Haar producten worden verdeeld door meer dan 8.000 internationale dermatologen, plastische chirurgen en medische spacentra.

SkinCeuticals werd opgericht in 1997 door een team van gerenommeerde Amerikaanse onderzoekers en dermatologen onder leiding van Dr. Sheldon Pinnell en is een pionier op het gebied van antioxidanten. SkinCeuticals is de grondlegger van de ‘cosmeceuticals’ in de VS en heeft, met zijn grote wetenschappelijke doorbraken, de wereld van de huidverzorging veranderd.

Met meer dan 30 jaar onderzoek is SkinCeuticals nog altijd toegewijd aan de formulering van en studies naar antioxidanten. Daarmee is een fundering gelegd voor de hedendaagse kennis over vitamine C om de huid te beschermen tegen oxidatieve schade.

De filosofie achter het merk is het ondersteunen van de huidgezondheid en het verminderen van de symptomen van huidveroudering door te voorkomen (PREVENT), te corrigeren (CORRECT) en te beschermen (PROTECT).

Wil je nog wat meer info over het merk en wil je persoonlijk advies op maat? Kom langs in een van onze apotheken en krijg aan de hand van jouw huiddiagnose advies voor de beste verzorgingsroutine aangepast aan jouw huidtype! Of laat je huid verbeteren door onze schoonheidsspecialisten tijdens eens SkinCeuticals-behandeling bij ons in Instituut Antverpia.

Beschikbaar in deze Apotheken

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, tips en events.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
jobs
events
pharmacies
press
gamma
pharmacies
Filter by Categories
Blog
Mentale gezondheid
Recepten
Yoga