Brillen op sterkte

Antverpia | Diensten | Brillen op sterkte

Brillen op sterkte

Elke Antverpia-apotheek heeft een ruim aanbod leesbrillen. In Antverpia Edegem, Berchem en Lier gaan we een stapje verder met Eyelove lees- en zonnebrillen. In dit gamma vind je een complete bril op sterkte voor veraf óf dichtbij aan de scherpste prijs.

Een medewerker van Antverpia adviseert je bij de aanschaf van je nieuwe bril. Eerst kies je je favoriete montuur uit de ruime selectie van Eyelove en vervolgens wordt de sterkte van je nieuwe bril bepaald. Dat kan door je huidige bril te meten of aan de hand van een gratis sterktemeting. De Antverpia-medewerker voert je bestelling in en je betaalt aan de kassa. Binnen 14 dagen wordt je nieuwe bril afgeleverd in jouw Antverpia-apotheek en ontvang je een afhaalbericht via e-mail.

Een nieuwe Eyelove-bril in drie eenvoudige stappen:

 • Kies een van de ruim 225 unieke Eyelove-monturen;
 • Laat je brilsterkte bepalen;
 • 14 dagen later ligt je nieuwe bril voor je klaar bij je Antverpia-apotheek.

Hoe gaat een oogmeting in zijn werk?

Bij Antverpia gebruiken we de nieuwste Eyelove-technologie op het gebied van oogmetingen. De oogmeetapparatuur van Eyelove zorgt voor een uiterst accurate oogmeting, waardoor je sterkte zeer nauwkeurig gemeten kan worden. Bij een oogmeting wordt altijd de sterkte voor veraf gemeten. Op basis van daarvan wordt vervolgens de eventuele sterkte voor dichtbij (de leessterkte) bepaald.

NB: heb je al een bril en heb je met je huidige sterkte geen klachten? Dan is een oogmeting niet nodig. Neem gewoon je huidige bril of brilrecept mee en wij kunnen een nieuwe bril voor je bestellen.

Waarom Eyelove?

Met een bril van Eyelove profiteer je niet alleen van scherp zicht aan een scherpe prijs, maar bij Eyelove geniet je, zonder extra kosten, ook nog eens van:

 • Glazen op sterkte (ook kosteloos met cilinder en zonneglas)
 • Niet goed = geldteruggarantie
 • Ontspiegeling bij blanke glazen
 • Kraswerende laag
 • Dunner geslepen vanaf sterkte 3.00
 • Keuze uit ruim 225 verschillende monturen
 • Gratis luxe brillenkoker

Hoeveel kost een nieuwe Eyelove-bril?

Bril op sterkte: € 49

Bij Eyelove bieden we een bril op sterkte voor veraf of dichtbij aan slechts €49. Bovendien zijn alle monturen verkrijgbaar als zonnebril op sterkte met bruin-, groen- of grijs glas voor dezelfde prijs.

Multifocale bril: € 99

Ben je op zoek naar een oplossing voor veraf en dichtbij in één bril? Dan is een multifocale bril van Eyelove de juiste keuze. Bij Eyelove koop je een complete multifocale bril met onzichtbaar leesgedeelte op je eigen sterkte voor de scherpste prijs. Bovendien zijn alle monturen verkrijgbaar als zonnebril op sterkte met bruin, groen of grijs glas voor dezelfde prijs.

Multi-Plus-bril: € 149

Eyelove biedt naast een multifocale bril met onzichtbaar leesgedeelte ook een Multi-Plus-bril met breder leesgedeelte. Een Multi-Plus-bril van Eyelove wordt aangemeten met behulp van een tablet met speciale, zeer nauwkeurige software met vijf persoonlijke variabelen. Dat garandeert een juiste pasvorm met minder vertekening en meer draagcomfort. De glazen zijn bovendien standaard uitgerust met een kraswerende ontspiegelde en waterafstotende coating.

Extra dun slijpen: € 19 per bril

Bij sommige sterktes is het mogelijk om de glazen (alleen blank glas) extra dun te laten slijpen voor een meerprijs van € 19 per bril. De keuze is vrijblijvend en kan doorgegeven worden bij het plaatsen van je bestelling. Vanaf sterkte +/- 3.00 of hoger is de optie voor dunnere glazen GRATIS.

 • Standaard slijpen: € 0
 • Extra dun slijpen: € 19
 • Vanaf sterkte +/- 3.00 dunner slijpen: € 0

NB: het is niet mogelijk om glazen in een zonnebril, nachtbril of bril met meekleurende glazen extra dun te laten slijpen.

Meekleurende glazen: € 19 per bril

Het is mogelijk om te kiezen voor een bril met meekleurende glazen. Meekleurende glazen worden donkerder naarmate er meer (uv-)licht is. Ze zijn verkrijgbaar in bruin of grijs glas en hebben kleurwaardes die lopen van 15% tot 75%.

NB: bij hogere sterktes (+/- 6.00) en/of hele hoge cilinders is het helaas niet mogelijk om meekleurende glazen te bestellen. Het is ook niet mogelijk om meekleurende glazen te bestellen in randloze monturen.

Na je bestelling ontvang je een factuur, die je eventueel zelf kunt indienen bij je zorgverzekering/mutualiteit.

Eyelove bij Antverpia

Heb je een (nieuwe) bril nodig en wil je een afspraak maken voor een sterktemeting of wil je meer informatie over Eyelove? Kom dan langs bij jouw Antverpia-apotheek in Edegem voor een afspraak met een van onze specialisten. De oogmeting is volledig gratis en zonder enige verplichting.

In de apotheek kun je kennismaken het uitgebreide gamma van Eyelove en kijken wij samen met jou welke bril het best geschikt is voor jouw situatie. Daarnaast vind je er ook onderhoudsproducten voor je nieuwe Eyelove-bril.

Beschikbaar in deze Apotheken

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, tips en events.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
jobs
events
pharmacies
press
gamma
pharmacies
Filter by Categories
Blog
Mentale gezondheid
Recepten
Yoga