Rainpharma dieetbegeleiding

Antverpia | Diensten | Rainpharma dieetbegeleiding

Rainpharma dieetbegeleiding

Bij RainPharma hebben we twee programma’s die je kan volgen om gewicht te verliezen, meer energie te krijgen en je huid te verbeteren: het Smart Nutrition Project en het Balance Program.

SMART NUTRITION PROJECT

Het Smart Nutrition Project is een makkelijke en efficiënte manier om op korte termijn (ongeveer 2 weken):

  • Een paar kilootjes te verliezen
  • Je gewicht gemakkelijker te behouden na een dieet
  • In kader van een huidverbeteringsprogramma
  • Als reset na een ongezonde periode
  • Om meer energie te krijgen

In deze doos vind je een aantal handige hulpmiddeltjes om verstandig te resetten, zonder roofbouw te plegen op je lichaam. Combineer ze met gezonde, evenwichtige voeding en je bent zeker van het beste resultaat.

Ga zelfstandig aan de slag met het makkelijke programma of laat je begeleiden door een van onze experten.

BALANCE PROGRAM

Het Balance Program is een efficiënt afslankprogramma dat een motiverende start combineert met een aanpak op lange termijn.

Het programma bestaat uit 3 fases:

  1. Afslankingsperiode: In deze fase verlies je je overtollige kilo’s. Door gezonde voeding te combineren met shakes, zorgen we voor een snelle en motiverende start. De eerste fase eindigt wanneer je je gewenste gewicht bereikt hebt. Dat kan al na één week en ze duurt hoe dan ook nooit langer dan twaalf weken.
  2. Verzilveringsperiode: In deze fase ga je geleidelijk aan weer normale, gezonde voeding eten. Zo ontwikkel je in negen weken een normaal, gezond voedingspatroon waarbij je niet bijkomt maar ook niet meer afvalt.
  3. De regel van twee: In deze fase leer je om je nieuwe gewicht te behouden. Elke maand kom je langs voor een gewichtscontrole. We hanteren een marge van twee kilogram vetmassa. Blijf je binnen deze marge, dan is er niets aan de hand. Ga je er boven, sturen we snel bij. Door het gewicht een jaar lang zo weinig mogelijk te laten schommelen, past je lichaam zich fysiek aan.

De professionele begeleiding en analytische wegingen worden je gedurende het hele traject (1,5 jaar) gratis aangeboden na aankoop van een Balance Box.

Meer informatie? Maak vrijblijvend een afspraak.

Beschikbaar in deze Apotheken

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, tips en events.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
jobs
events
pharmacies
press
gamma
pharmacies
Filter by Categories
Blog
Mentale gezondheid
Recepten
Yoga