Smartwatcher noodoproep horloges

Antverpia | Diensten | Smartwatcher noodoproep horloges

Smartwatcher-noodoproephorloges

We voelen ons allemaal graag veilig en het idee dat er iemand voor ons zorgt, geeft ons een gerust gevoel. En niet alleen je eigen veiligheid en gezondheid vind je belangrijk, ook die van je dierbaren ligt je nauw aan het hart. Maar helaas kun je er niet altijd zijn als er iets gebeurt. En zeker als je voor een ziek of een ouder gezinslid zorgt, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk weten als er iets aan de hand is.

Smartwatcher, een revolutie in persoonlijke veiligheid

Waterdicht, stijlvol en altijd verbonden … de horloges van Smartwatcher zijn een revolutie op het gebied van persoonlijke veiligheid. SmartWatcher is de wereldleider op het gebied van draagbare veiligheidsoplossingen.

Een Smartwatcher-horloge is de perfecte oplossing voor ouderen die zich zowel thuis als onderweg veilig en verbonden willen voelen. Daarnaast is het ook de perfecte metgezel voor buitensporters, reizigers en professionals die alleen werken.

De horloges zijn elegant, licht en comfortabel om te dragen. Bovendien zijn ze waterdicht, waardoor ze ook geschikt zijn om te dragen tijdens het baden of douchen. Dat is vooral belangrijk voor oudere mensen voor wie de badkamer een gevaarlijke plaats kan zijn.

‘s Werelds meest elegante noodoproepsysteem

De horloges van Smartwatcher zijn mooi en elegant, werden ontworpen om zich aan te passen aan de dagelijkse activiteiten van de gebruiker en kunnen 24 uur per dag hulp bieden. Met een simpele druk op de knop kun je het automatische communicatiesysteem activeren, wordt je locatie automatisch doorgegeven en word je rechtstreeks verbonden met de 24/7-noodoproepcentrale. Dat maakt de noodoproephorloges van SmartWatcher de perfecte bondgenoot om op elk moment snel en eenvoudig om hulp te vragen.

Dankzij de geïntegreerde mobiele aansluiting en de ingebouwde luidspreker en microfoon kun je met het SmartWatcher-horloge contact opnemen met personen die jezelf hebt gekozen en vertrouwt, bijvoorbeeld een familielid, een goede vriend of een buurman. Een geavanceerd systeem geeft de locatie van je horloge nauwkeurig door in de kortst mogelijke tijd, zowel buiten als binnen in een gebouw.

Het Zwitserse design en de door Smartwatcher ontwikkelde software geven de horloges werkelijk unieke kenmerken: waterdichtheid, een langere levensduur van de batterij en een innovatieve antennetechnologie die, in combinatie met een Europese simkaart, verbinding maakt met het beste beschikbare netwerk. Dat alles zorgt voor een ongekende veelzijdigheid en connectiviteit.

Bovendien bieden de horloges een verbeterde akoestische ervaring voor een luid en helder geluid, wat cruciaal is in noodsituaties, met name voor gebruikers met gehoorproblemen. Zo biedt SmartWatcher voor oudere mensen een unieke mogelijkheid om langer zelfstandig te blijven wonen en de dingen te kunnen blijven doen die ze leuk vinden.

Zo eenvoudig als 1, 2, 3

  • Druk op de knop: als de knop wordt ingedrukt, dan belt het horloge automatisch geselecteerde familieleden, vrienden en/of zorgprofessionals.
  • Communiceer: degene die het horloge draagt, kan via de luidspreker van het horloge communiceren.
  • Hulp regelen: met een Smartwatcher-abonnement kun je zelf kiezen wie je oproep krijgt, voor de hulp die het beste bij jou past.

SmartWatcher bij Antverpia

De noodoproephorloges van Smartwatcher zijn verkrijgbaar bij alle Antverpia-apotheken. Kom vandaag nog langs voor meer informatie, voor de veiligheid van je dierbaren en jouw gemoedsrust.

Hoe werkt een Smartwatcher in de praktijk? Bekijk het hier.

Beschikbaar in deze Apotheken

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, tips en events.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
jobs
events
pharmacies
press
gamma
pharmacies
Filter by Categories
Blog
Mentale gezondheid
Recepten
Yoga