Sportvoeding

Antverpia | Diensten | Sportvoeding

Sportvoedingsadvies bij jouw Antverpia-apotheek

Of je nu een topsporter bent of een beginner, je kan pas optimaal presteren als je lichaam optimaal functioneert. En hiervoor heeft je lichaam de juiste brandstoffen nodig.

Wil je graag je prestaties een duwtje in de rug geven, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Raak je verdwaald in de wereld van sportsupplementen, eiwitten, aminozuren en koolhydraten?

Bij Antverpia krijg je het juiste advies en de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om jouw sportroutine naar een hoger niveau te tillen.

Sportsupplementen en sportvoeding
Bij Antverpia vind je een ruim aanbod aan sportsupplementen voor meer spierkracht, een beter uithoudingsvermogen en om je herstel na een training of een wedstrijd te optimaliseren. Van trage koolhydraten in de juiste verhoudingen tot omegavetzuren en gespecialiseerde supplementen met BCAA’s van de allerbeste merken, zoals Etixx, 6d Sports Nutrition, Trisport en WCUP.

Sporthorloges en hartslagmeters
Naast voeding en de juiste supplementen kan je uitrusting ook veel doen voor je work-out. Daarvoor vind je bij Antverpia hoogkwalitatieve sporthorloges van Polar, zoals de Polar Grit en de Polar Vantage, en bijpassende accessoires zoals hartslagmeters, fietscomputers en trapfrequentiesensoren.

Wil je meer informatie of ben je geïnteresseerd in persoonlijke begeleiding? Stuur dan een e-mail naar amberm@antverpia.be voor een afspraak en zet vandaag nog de eerste stap naar een gezondere levensstijl!

Beschikbaar in deze Apotheken

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, tips en events.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
jobs
events
pharmacies
press
gamma
pharmacies
Filter by Categories
Blog
Mentale gezondheid
Recepten
Yoga