Ingrediënten voor 2 pers.:
- 400 g courgettespaghetti
- 1 wortel
- 1 midi komkommer
- ½ eetrijpe mango
- 145 g tonijn
- 150 biologische, gesneden rodekool
- 1 el witte wijnazijn
- ½ el traditionele olijfolie
- ¼ tl chilivlokken
- 3 el water
- 30 g milde kiemgroente
- 200 g zuivelspread naturel
Bereiding:
- Doe de courgettespaghetti in een vergiet en schenk er koken water over en laat goed uitlekken.
- Schil de wortel en rasp grof.
- Snijd de komkommer in plakjes.
- Schil de mango en snijd in blokjes.
- Laat de blikjes tonijn uitlekken.
- Schep de rode kool om met de azijn en olie.
- Meng de zuivelspread, chilivlokken en het water tot een dressing. Schep de tonijn om met de helft van de dressing.
- Serveer in een diepe kom.
Smakelijk!