Black Friday week: ontdek onze exclusieve deals en kortingen 

Het is weer die tijd van het jaar – Black Friday! Bij Antverpia doen we er alles aan om deze feestelijke periode nog specialer te maken voor onze gewaardeerde klanten. We zijn verheugd om onze Black Friday-acties met jullie te delen! 

De Black Friday Week bij Antverpia gaat van start in de week van 20 november. Dit betekent dat je vanaf maandag 20/11 tot en met zaterdag 25/11 kunt genieten van ongelooflijke aanbiedingen op een breed scala van producten. Of je nu op zoek bent naar cosmetica, haarverzorging, lichaamsverzorging of gezondheidsproducten, we hebben iets voor iedereen! 

Bespaar op exclusieve merken zoals: 

  • Caudalie 
  • Belène 
  • Alline 
  • Isdin 
  • Couleurs de Noir 
  • En meer… 

Dagelijkse onthullingen

We hebben een speciale verrassing voor al onze klanten de week voor Black Friday. Elke dag van deze week onthullen we een nieuwe actie via onze sociale mediakanalen, dus volg ons zeker op Instagram & Facebook om de laatste updates te ontvangen. 

Bij Antverpia streven we ernaar om de beste producten voor gezondheid en schoonheid te bieden. Onze Black Friday-acties zijn dan ook een manier om onze waardering te tonen voor de jarenlange steun van onze klanten. 

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in een van onze apotheken tijdens deze week om samen deze feestelijke periode te vieren! 

Let op: Aanbiedingen zijn onderhevig aan beschikbaarheid en gelden gedurende de Black Friday Week. Voor specifieke productdetails en prijzen kun je contact opnemen met onze apotheken. 

Meest gelezen

Volg Antverpia

Categoriëen

 
Acties

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, tips en events.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
jobs
events
pharmacies
press
gamma
pharmacies
Filter by Categories
Blog
Mentale gezondheid
Recepten
Yoga