Eiwraps met zalm

Ingrediënten:

  • 2 eieren
  • Zeezout en zwarte peper
  • 1 tl ghee (geklaarde boter)
  • Babyspinazieblaadjes, om te serveren
  • Verse geitenkaas, om te serveren
  • Gerookte zalm, om mee te serveren
  • Trosje kerstomaatjes
  • 1 el olijfolie

Recept:

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Leg de kerstomaatjes in een kleine ovenschaal, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
  3. Rooster de kerstomaatjes gedurende 10 minuten (of tot ze zacht zijn) in de oven.
  4. Doe ondertussen de eieren in een kom, klop los en breng op smaak met peper en zout.
  5. Verhit een grote pan op hoog vuur en voeg ghee toe. Wacht tot deze gesmolten is.
  6. Giet het eimengsel in de pan en laat 1-2 minuten koken of tot het ei net gaar is en de onderkant goudbruin.
  7. Leg het op een bord en garneer het met babyspinazie, geitenkaas en zalm.
  8. Rol het omelet om en serveer met de geroosterde tomaten.

 

 

Meest gelezen

Volg Antverpia

Categoriëen

 
Acties

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, tips en events.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
jobs
events
pharmacies
press
gamma
pharmacies
Filter by Categories
Blog
Mentale gezondheid
Recepten
Yoga