Ingrediënten:
- 2 eieren
- Zeezout en zwarte peper
- 1 tl ghee (geklaarde boter)
- Babyspinazieblaadjes, om te serveren
- Verse geitenkaas, om te serveren
- Gerookte zalm, om mee te serveren
- Trosje kerstomaatjes
- 1 el olijfolie
Recept:
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Leg de kerstomaatjes in een kleine ovenschaal, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met peper en zout.
- Rooster de kerstomaatjes gedurende 10 minuten (of tot ze zacht zijn) in de oven.
- Doe ondertussen de eieren in een kom, klop los en breng op smaak met peper en zout.
- Verhit een grote pan op hoog vuur en voeg ghee toe. Wacht tot deze gesmolten is.
- Giet het eimengsel in de pan en laat 1-2 minuten koken of tot het ei net gaar is en de onderkant goudbruin.
- Leg het op een bord en garneer het met babyspinazie, geitenkaas en zalm.
- Rol het omelet om en serveer met de geroosterde tomaten.