Boodschappenlijstje voor 2 personen:
- 3-4 nectarines
- 2 coeur de boeuf tomaten
- 1 bol mozzarella di bufala
- 1 klein bosje basilicum
- 6-8 plakjes prosciutto
- 2 kropjes Romeinse sla
- 1/4 kopje extra olijfolie
- 1/4 kopje balsamico azijn
- Zeezout en zwarte peper
Aan de slag!
- Spoel en droog de sla en scheur de grotere bladeren in tweeën.
- Snijd de nectarines en tomaten in partjes.
- Stel de salade samen door de sla op de bodem te leggen, verdeel de tomaten en nectarines over de sla.
- Scheur de mozzarella over de salade.
- Scheur blaadjes basilicum over de salade.
- Leg plakjes prosciutto over de salade.
- Meng voor de dressing 1/4 kopje balsamico azijn met 1/4 kopje extra vierge olijfolie.
- Breng de salade op smaak met zeezout en zwarte peper.
Smakelijk!