Vegan poke bowl met gekiemde zaden van Biotona SuperSprouts.
Door het kiemen (spruiten) wordt op een natuurlijke manier een boost gegeven aan zowel de voedingswaarde als de verteerbaarheid van de zaden. Een heerlijk gezonde lunch die je zal doen barsten van energie!
INGREDIËNTEN (2) | |
---|---|
Basmatirijst, gekookt | 2 kopjes |
Tofu or tempeh, in blokjes gesneden | 200 g |
Sesamolie | 1 eetlepel |
Kokos aminos | 1 eetlepel |
Rijstazijn | 1 eetlepel |
Komkommer, gesneden | ½ kopje |
Kerstomaatjes, gesneden | ½ kopje |
Wakame | 2 eetlepels |
Avocado, gepeld en gesneden | ½ |
Edamameboontjes | 2 eetlepels |
Radijs, gesneden | 2 |
Biotona bio SuperSprouts Raw | 2 eetlepels |
Bereidingswijze:
- Maak een mengsel van de sesamolie, de kokos aminos en de rijstazijn. Voeg de in blokjes gesneden tofu of tempeh toe. Giet over in een hete koekenpan samen met alle resterende marinade. Kook op middelhoog vuur tot ze goudbruin zijn.
- Bereid de kommen voor door gekookte rijst toe te voegen en deze te beleggen met de tofu of tempeh, de komkommer, de kerstomaten, de wakame, de avocado, de edamameboontjes, de radijsjes en werk af met Biotona bio SuperSprouts Raw.
Receptje van @biotona.benelux