Zalm in papillot met groene kruiden en gestoomde broccoli

Ingrediënten (2p):

  • 2 Zalmmootjes
  • 400 g Broccoli roosjes
  • Groene kruiden zoals dille, platte peterselie en rozemarijn
  • Citroen, geschild en in schijfjes
  • 3 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 1 eetlepel citroensap
  • Zeezout

Werkwijze:

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Zet de randen rechtop en verdeel er de groene kruiden over.
  • Leg er telkens een stuk zalm op, besprenkel de zalm met olijfolie, bestrooi met zeezout en leg er een citroenschijfje op.
  • Vouw goed dicht en gaar ± 15 min. In de oven.
  • Stoom ondertussen de broccoliroosjes beetgaar.
  • Maak een dressing van olijfolie, citroensap naar smaak , peper en zout, sesamzaadjes
  • Haal de papilloten uit de oven en zet ze op een bordje.
  • Besprenkel de gestoomde broccoli met de citroendressing en serveer deze bij op het bord.

Smakelijk!

Meest gelezen

Volg Antverpia

Categoriëen

 
Acties

Nieuwsbrief

Ik wil graag op de hoogte blijven van alle laatste nieuws, tips en events.

Zoeken

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
jobs
events
pharmacies
press
gamma
pharmacies
Filter by Categories
Blog
Mentale gezondheid
Recepten
Yoga